Pokud nedáte dopustit na raw cukroví a chcete vyzkoušet něco nevšedního, doporučujeme vám inspirovat se tímto receptem. Nepečené koule s japonským zel...
Blog, Strana 6
Co si budeme povídat, pařížské rohlíčky patří mezi stálou vánoční klasiku. Letos to ale můžete zkusit trochu jinak a zdravěji, abyste mohli mlsat i be...
Přestalo vám chutnat klasické vánoční čajové pečivo, protože cukr v něm nedělá dobře vašemu trávení? Aby taky ne, velké množství cukru dokáže pěkně po...
Zelený čaj matcha má své místo nejen v nápojích, ale i ve vánočním pečení. Tentokrát jsme si pro vás připravili recept na pečené stromečky a kapříky s...
Chutné, rychlé, nepečené a šťavnaté – přesně takové jsou domácí rafaelo kuličky, které patří mezi populární druhy raw cukroví. Většina lidí zná rafael...
Klasické linecké nebo jiné slepované cukroví by určitě na vánočním stole nemělo chybět. Co když ale chcete na Vánoce mlsat zdravě? Nebojte, pro tyto p...
Je až nebezpečně dobré a vhodné jak k mlsání na lžičku, tak i jako přísada do palačinek, kaší, krémů, raw zmrzlin či nepečených dezertů. Řeč je o domá...
Tahini je pasta, která se vyrábí ze sezamových semínek. Sezam obsahuje z velké části olej, který je velice zdravý. Mimo to sezam obsahuje i velké proc...
Příroda se barví do odstínů žluté, oranžové a červené a jako každý rok mezi vším tím nádherným listím vynikají svými hravými barvami také dýně. Ty ode...
Sledujete nás na Facebooku? Doufáme, že ano. A pokud tomu tak není, můžete to napravit zde. Jestli máte rádi soutěže, tak se máte na co těšit! Nyní t...
K podzimu samozřejmě patří teplé polévky. Dnes pro vás máme jeden recept, se kterou si ji můžete připravit! Suroviny 100 g rýže basmati super whit...
Máte špatné svědomí, když na posezení sníte celý sáček bramborových lupínků? Už nemusíte! Připravili jsme pro vás recept na smažené zeleninové lupínky...
Domácí mandlové mléko je tradičním nápojem v Indii a platí za výborný prostředek k doplnění energie. Lze ho připravit jak z kravského mléka, tak i z r...
Takový pohodový podzimní večer s přáteli s sebou nese také dobré jídlo! Máme pro vás recept na sezónní předkrm (nebo naopak dezert dle vašich zvyků) s...
V ájurvédské kuchyni se obvykle díváme na kvality a účinky receptu a jeho ingrediencí, čímž můžeme jednotlivá jídla připravovat tak, aby udržela naše ...
Kdo kdy vyrazil do Indie, zjistil, že na něj čeká mnoho překvapení v podobě tradičních pokrmů a chuťovek v pouličních stáncích. Jedním z těchto pokrmů...
Přichází čas podzimu. S rychlou změnou počasí přichází i mnoho infekčních onemocnění. Jak nastartovat svoji imunitu a vyhnout se tak (nejen) respiračn...
Pokud jste i vy milovníky indické kuchyně, zbystřete! Připravili jsme pro vás recept na bramborovou parathu plněnou sýrem, která se skvěle hodí ke sní...
Odkud se vzalo toto oblíbené koření, proč má štiplavou chuť a s jakými neduhy si dokáže poradit? Přečtěte si v článku! Z Asie přes moře až ...
Koriandr! Koření, ale také zdraví prospěšná rostlina. Od listů, přes stonky, semena až po kořeny - každou jeho část můžete použít a každá má jiné arom...
Kurkuma, jinak známá jako haldi, indický šafrán, ájurvédské koření života nebo zlaté koření, je sušený prášek z oddenku kurkumovníku dlouhého. Kurkuma...