Blog, Strana 9

Únava, smutek a nesoustředěnost – jak se nastartovat v temných dnech?

„Počasí akorát tak na spaní,“ říkáte si, když se snažíte udělat něco do práce a asi tak podesáté běh...

Solanková koupel – očista pro tělo i duši

Také se tak rádi po promrzlém dni naložíte do vany se svíčkami? A co si z koupele udělat skvělou a z...

5 důvodů, proč je skvělé používat ghí

Ghí původem z Indie se právem nazývá elixírem života, má spoustu dobrých vlastností a nemělo by...

Masala Chai – voňavý a hřejivý společník pro sychravé večery

Ne každý má momentálně možnost se během podzimních sychravých večerů k někomu přitulit, ovšem s...

[Soutěž] Facebooková Vánoční soutěž

Sledujete nás na Facebooku? Doufáme, že ano. A pokud tomu tak není, můžete to napravit zde. Jestli m...

Basmati rýže s kořeněnou cizrnou

Říká se jí “indické šampaňské” a v hindštině se překládá jako “královna vůní” a mezi lidmi se označu...

Jak si užít podzim v harmonii - 2. díl: Vhodná jídla v období Váty

Jak už jsme si řekli v prvním díle, rovnodennost se blíží a s ní i chladnější dny, proto je dobré zn...

Jak si užít podzim v harmonii - 1. díl: Čas vzdušné Váty

Léto vrcholí, s ním i sklizeň, pomalu se blížíme rovnodennosti a připravujeme se na chladnější dny. ...

Krásné letní tetování – jak správně aplikovat hennu

Určitě jste pojem „henna“ už někdy slyšeli, případně vás zaujaly malůvky na tvářích starých Egypťanů...

6 vychytaných tipů pro zpříjemnění léta

Ať už patříte mezi milovníky horkých dnů, nebo v tomto období spíše tiše trpíte, čtěte dál! V&n...

5 tipů pro dokonalou letní grilovačku

Léto je v plném proudu a kromě radovánek u vody a výletů si užíváte také grilování a táboráky s...

Recept na Mazanec

Mazanec je bochánek pečený především na Velikonoce ze sladkého kynutého těsta, které se nutně n...

Recept na Kurkumové mléko

Nápoj, který má mnoho jmen, mezi kterými je třeba "Zlaté mléko", často se také i u nás používá angli...