České BIO Ghí (Ghíčko)
Potraviny mnohdy nemusí urazit stovky kilometrů, aby se dostaly k nám na stůl v té nejvyšší kvalitě. Proto jsme se v DAY Spa Shopu spojili s farmáři z Valašska, abychom společně vytvořili poctivé české ghíčko v BIO kvalitě. Výborně se hodí na pečení i smažení – nepřepaluje se jako klasické máslo a díky tomu, že neobsahuje vodu ani mléčnou bílkovinu, nežlukne, takže vám ve spíži vydrží i několik měsíců. Samotné ghí je plněno do skleněných nádob o několika objemech. Ty pak můžete klidně využít třeba při zavařování letního ovoce.
#ShowMore#
Proč české ghíčko v BIO kvalitě?
Jednak podpoříte lokální značky a české farmáře, ale také si můžete být naprosto jistí, že víte, co a od koho nakupujete. České ghíčko v BIO kvalitě dodá vašim pokrmům jemnou oříškovou chuť a máslovou vůni. Je plné vitamínů, minerálů a antioxidantů, které jsou pro naše zdraví nesmírně důležité. Nenajdete v něm navíc žádné konzervanty, umělá barviva ani jinou chemii. A jak s ním naložit v kuchyni? České BIO ghíčko můžete jednoduše použít místo klasického oleje, másla nebo jiného tuku. Jeho obrovskou výhodou je, že má při vaření skutečně široké uplatnění. Můžete s ním péct, smažit nebo si jej jen tak namazat na chleba.