Kari pálivé koření, 100 g, Swagat
Kód: A1537



Související produkty
Detailní popis produktu
Základní koření indické kuchyně
Každý milovník indické kuchyně ví, že bez kvalitního kari koření se zkrátka neobejde. Směs obsahuje koriandr, kumín a nechybí v ní ani kurkuma, která výsledným pokrmům dodává kromě typické sytě žluté barvy i výbornou kořenitou chuť.
Jak používat kari koření v kuchyni?
Ačkoliv je kari koření původně z Velké Británie, neodmyslitelně patří i k thajské a indické kuchyni. Výborně ladí s kuřecím, vepřovým i hovězím masem a dochutit s ním můžete i ryby. Nezklame vás ani v kombinaci se zeleninou a báječně chutná i v omáčkách nebo k rýži. Díky tomu, že obsahuje i chilli, přinese pokrmům pikantní nádech, který ocení hlavně milovníci ostřejších chutí.
Proč zrovna kari?
Kari není jen chutné koření, má zároveň i celou řadu dalších benefitů. Kurkuma, která tvoří hlavní složku, je bohatá na kurkumin – silný antioxidant, který podporuje detoxikaci organismu a přirozenou imunitu. Kromě toho obsahuje kari také velké množství vitamínů a minerálů, má pozitivní vliv na trávení a může pomoci udržet hladinu cholesterolu na uzdě.
Složení: kurkuma, chilli, koriandr, bobkový list, česnek, zázvor, mangový prášek, římský kmín, hřebíček, sůl
Skladování: Uchovávejte v chladu a suchu. Po otevření doporučujeme skladovat v uzavřené nádobě pro zachování chuti a čerstvosti produktu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Směsi koření |
---|---|
Původ: | indické koření, ájurvédské koření, orientální, asijské |
Typ: | pálivé, aromatické, exotické |
Hmotnost: | 100 g |
Země původu: | Indie |
Výrobce/Distributor: | Swagat s.r.o., Zličínská 388/3, 161 00 Praha, ČR, info@swagat.cz |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Česká značka sídlící v Praze, která se zabývá dovozem asijských potravin. Zároveň vytvořili vlastní sérii produktů jako jsou různé druhy a směsí koření a výtečná basmati rýže.